Kontakta gärna oss på
DITT SEKTORVAL
Vi vill med JobbTorget visa att det är möjligt att tillföra och utveckla en ny typ av kommunikationsplattform för arbetssökande. Därför har vi skapat ett verktyg som kan förstärka det positiva i mötet mellan våra besökare och de arbetsnyfikna och föra samman arbetsgivare, arbetstagare och uppdragsgivare.
 
Arbetsmarknadssektorn har varit inne i en tung period. Det är därför viktigt att våra partners visar att:
 
att de kan se en framtida marknadspotential
 
att de har visioner
 
att de har en långsiktig affärsstrategi
Vi på JobbTorget vill skapa en plattform som förädlar kraften i det som hela arbetsmarknaden har att erbjuda. JobbTorget är en neutral bärare av information som i sin form som konceptuell rekryterings- och marknadsplats underlättar för arbetssökande att hitta ett jobb.
 
Alla vi som jobbar med JobbTorget har mångårig erfarenhet av arbetsförmedling, media, kommunikation och försäljning. Vår organisation kan därför erbjuda kompetens från olika verksamhetsområden.
 
JobbTorgets affärsidé:
 
Att bli det självklara valet för mötet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Att kommunicera med både bredd och djup genom effektiva exponeringslösningar och stor räckvidd via ett väl upparbetat nätverk. Med en stor och aktiv målgrupp kan vi generera trafik och skapa intressanta affärs- och kommunikationsmöjligheter för våra partners.
 
JobbTorgets målsättning:
 
Att vara en objektiv part som skapar synergier mellan arbetsmarknadens alla parter.
 
 
Vill ni ha en dialog med oss om hur vi kan exponera ert företag inom en specifik sektor?
 
 
 
 
JobbTorget är en del av CLM KOMMUNIKATION som också står bakom konceptet. CLM KOMMUNIKATION specialiserar sig på nischade webbprodukter - portaler och guider - med ambitionen att underlätta för en aktivt sökande målgrupp att finna det de söker då. CLM KOMMUNIKATION sammanställer, betygsätter, rankar och informerar om marknadens aktörer inom ett specifikt segment.